Inboedel op laten kopen door een bedrijf

Afgelopen zomer ben ik begonnen met een nieuw restaurant, de binnen en buitenkant zijn helemaal verbouwd en klaar voor gebruik. Nu de binnen en buitenkant van het gebouw klaar zijn, wil ik me graag focussen op het inrichten van het restaurant.

Ik ben al een aantal keer bij verschillende winkels gaan kijken voor leuke meubels, maar niks sloot aan bij wat ik wilde hebben ondanks het hele grote assortiment. Nu werd ik laatst op het idee gebracht om een inboedel op te kopen. Ik zou dan ook graag een inboedel opkopen, maar ik heb nog geen inboedel verkoper gevonden die een inboedel aanbiedt die past bij het soort stijl dat ik met mijn restaurant wil uitstralen.

Ik zou pas een inboedel opkopen, wanneer ik echt het gevoel heb dat deze bij de stijl past die ik graag zou willen uitstralen in het restaurant. Wanneer er mensen zijn die nog wel wat adresjes weten voor het opkopen van een inboedel, zou ik dat graag willen weten. De opening van het restaurant zal redelijk snel plaatsvinden, er zit dus redelijk wat druk achter het opkopen van een inboedel.

De stijl die de inboedel moet hebben, is zoals dat in een oud bruin café van vroeger. Als iemand een goed adres weet, of zelf een inboedel heeft staan die ik kan opkopen, dan zou ik graag contact met diegene willen opnemen.