Begeleiding bij aankoop van een nieuw huis

Seivda heeft mij erg goed geholpen bij de aankoop van een nieuw huis. Seivda is een gespecialiseerd bouwkundig advies bureau. Deze zomer heb ik een huis gekocht dat tot op de dag van vandaag helemaal naar mijn wens is. Er moest het een en ander gebeuren. Maar nu is het zo ver, het huis is helemaal klaar en ik ben precies op het budget uit gekomen dat is vastgesteld voor het huis.

Het gaat om een oud huis, dat jaren lang al niet meer bewoond was, de kozijnen waren slecht en de binnenkant zag er niet meer uit. Ook sommige stopcontacten deden het niet meer, waardoor er nieuwe bedrading gelegd moest worden. Dit waren allemaal opmerkingen die Seivda advies maakte tijdens de bouwtechnische keuring. Overigens waren de leidingen in perfecte staat, net zoals de leidingen. Seivda Advies heeft alle op en aanmerkingen verwerkt in een begrijpelijk rapport, waardoor ik op mijn gemak alles nog even door kon nemen.

Seivda Advies heeft voor ons een kostenspeculatie samengesteld, hierin kon ik de verwachte verbouwingskosten van het huis zien, welk bedrag ik nodig zou hebben voor onderhoud en wat de verdere bijkomende kosten waren. We hebben op basis van het advies van Seivda het huis gekocht en de verbouwing verricht. Het huis is erg mooi geworden en we zijn tijdens de verbouwing niet voor extra kosten komen te staan. Dit was zoals verwacht, want de specialist heeft het pand erg grondig gekeurd.

Wil je ook een afspraak met Seivda Advies voor een keuring van uw pand of gebouw, dan kunt u doormiddel van de website even een contact formulier invullen. Seivda Advies neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.