Schildersbedrijf Kampen biedt een mooi resultaat!

Zou jij graag je huis een nieuw kleurtje willen geven? Dan ben je hier bij het juiste blog artikel!

Ik ga het hebben over Schildersbedrijf Kampen, dit is een schildersbedrijf die jarenlange expertise heeft op het schilderen en afwerken van woningen of gebouwen. Niet alleen van binnen maar ook van buiten zijn ze heel goed. Mijn huis moest namelijk een tijdje geleden ook weer een schilderbeurt krijgen. Zelf heb ik goed rond gevraagd waar ik dit nou het beste zou kunnen doen, het resultaat hier uit bleek dus echt dit bedrijf te zijn.1 

 

De buren hebben ook voor dit bedrijf gekozen.

 

De mensen die om mij heen wonen hadden samen afgesproken om de voorgevels te laten beschilderen. Door dat ze dit met meerdere personen deden kregen ze nog flinke korting ook nog bij Schildersbedrijf Kampen. Toen ik hoorde dat mijn buren dit van plan waren heb ik besloten om het ook te laten doen. Zodoende hadden we een datum afgesproken wanneer dit bedrijf langs zou kunnen komen en een mooi prijsje gemaakt. 

2 

Heel netjes geschilderd!

Het bedrijf is nu al een tijdje geleden langs geweest en we zijn in de straat heel erg blij met het resultaat. Ze gingen heel professioneel te werk. Zo hebben ze alles eerst netjes geschuurd en daarna 3 lagen verf aangebracht: een basis laag, een kleur laag en een hoogglans laag met beschermende functie. Dus als resultaat een verbluffende voorgevel met een zeer mooie afwerking. Ook de deuren hebben een heel mooi kleurtje gekregen, we raden allemaal dit bedrijf aan als het op schilderen aankomt!3