Ophangen van schilderijtjes bij een holle wand

Twee dagen geleden is bij ons de verbouwing begonnen op de eerste verdieping. Een slaapkamer moest gesplitst worden naar twee slaapkamers. Omdat de vloeren van hout zijn,  heeft het klusbedrijf dit gedaan doormiddel van een holle wand, omdat dit het lichtste is voor de vloer.

Inmiddels zijn de slaapkamers ingedeeld, alleen hebben we nog geen rekening gehouden met het feit dat er nog een tv en verschillende schilderijtjes opgehangen moeten worden.

Zelf heb ik niet veel ervaring met het ophangen van dingen aan de muur, dus nou vroeg ik me af welke mogelijkheden er zijn om dingen op te hangen aan een holle wand.  Van een vriend heb ik vernomen dat je dit het beste kan doen doormiddel van een hollewandplug.

Nu heb ik zelf maar weinig ervaring met het ophangen van dingen aan een muur. Ik vroeg me dan ook af of een hollewandplug inderdaad het beste middel is en wat voor verschillen er zijn. Zelf heb ik al een beetje rond gekeken op internet, maar er zijn zoveel soorten hollewandpluggen dat ik niet meer weet welke ik nou precies nodig heb.

Is er misschien iemand die enige ervaring heeft met het ophangen van dingen met gebruik van een hollewandplug? Welke soort wandplug is over het algemeen het gemakkelijkst om te gebruiken. Omdat ik niet veel ervaring heb met een hollewandplug, zou ik deze graag bij gebruik zo gemakkelijk mogelijk willen ophangen.

Als iemand enige ervaring heeft met het gebruik van een hollewandplug en hoe deze aan de muur bevestigd moet worden, dan hoor ik het graag!