Mijn klus bedrijf is bekend dankzij Zeo.nl!

Vandaag ga ik het met jullie hebben over Zeo.nl! Sinds kort heb ik van mijn hobby klussen mijn beroep gemaakt. Ik ben zelfstandig ondernemer in klus werken. Ik neem allerlei verschillende klussen, waaronder achtertuin mooi maken, schuttingen plaatsen, sjouw werk, schilder werk, behang werk, timmer werk en nog veel meer. Ik ben nu zo’n vier maanden hard aan het werk. Sinds kort heb ik vier personeelsleden aangenomen, twee parttimers en twee fulltimers met een vast contract. Alles liep erg goed, totdat ik weinig werd ingehuurd. Bijna alle klanten waren tevreden, maar ik was gewoon niet bekend genoeg. De meeste mensen vonden het fijner, om een bekend bedrijf in te huren. Zodoende moest ik gaan investeren in marketing, want zonder klanten kon ik mijn personeel niet betalen. Natuurlijk ging ik opzoek naar een marketing bedrijf, die hoogwaardige kwaliteit levert. Zodoende ben ik via het internet terecht gekomen op de website Zeo.nl!

Zeo is een top bedrijf!

Eenmaal aangekomen op de website van dit bedrijf. Besloot ik om gelijk contact op te gaan nemen. Ik had een paar vragen over de eventuele kosten, duur aantrekken klanten en vragen over de kwaliteit. Na een goed gesprek raadde Zeo mij aan, om gebruik te gaan maken van de diensten Zoekmachine optimalisatie. Met een zoekmachine optimalisatie kwam mijn bedrijf hoger op Google te staan. Als mensen dan bepaalde zoektermen invoeren als bijvoorbeeld: Klusbedrijf, schutting plaatsen of ramen wassen dan stond mijn bedrijf hoger in Google. Op deze manier kwamen mensen dan eerder terecht op de website, van mijn klus bedrijf. In de eerste drie maanden ben ik erachter gekomen, dat online marketing bij Zeo een echte aanrader is. De komende maanden staat de agenda namelijk helemaal vol gepland!