veiligrookkanaal-weblogo-black-small

Goede tip voor een voordelig rookkanaal

Ik woon al jaren met plezier in mijn huis. In het begin is al het geld opgegaan aan de verhuizing en de nieuwe meubelen. Het was wel al duidelijk dat de houtkachel die er stond een keer vervangen moest worden omdat deze zijn beste tijd eigenlijk al gehad. Omdat het kouder wordt heb ik besloten om een nieuwe houtkachel te laten plaatsen. Het oude rookkanaal was ook niet meer in goede conditie en daarom moest ik ook nog een nieuw rookkanaal bestellen.

Een goede tip250-isoduct

Van het bedrijf die de houtkachel  zou gaan plaatsen had ik begrepen dat het rookkanaal dus niet meer goed was. Ze hebben mij de tip gegeven om te kijken bij Veiligrookkanaal.nl. Ze hebben hier meerder klanten heen gestuurd met hetzelfde probleem. Dit was elke keer weer goed bevallen.

Ik heb een lijst meegekregen met de dingen die ik zou moeten bestellen en daar ben ik maar mee aan de slag gegaan. De website was heel erg duidelijk alleen begreep ik de lijst niet helemaal. Op de website stond het nummer van de klantenservice en die heb ik gebeld.

200-isoductToen ik vertelde wat mijn probleem was begreep de medewerker dit gelukkig en hielp mij verder. Ik heb daarna gemakkelijk de bestelling kunnen plaatsen. Binnen een week had ik de onderdelen binnen. De kachel werd de week erna geplaatst en het rookkanaal zou ook worden geplaatst door dit bedijf.

Sinds de kachel er staat kan ik het huis goed verwarmen. Het nieuwe rookkanaal maakt ook veel minder geluid dan de oude.