Bouwen en verbouwen

Ik woon nu al tijdje in mijn huidige huis. En heb zitten twijfelen om mijn grage te laten bouwen en verbouwen aangezien er wel een aantal dingen zijn die ik aangepast wil hebben aan de grage en ik niet zeker weet of deze wel mogelijk zijn met de huidige grage.

verbouw

Na wat te sparen heb ik contact met Verbouwaanvraag.nl opgenomen en gevraagd of zij iemand langs konden sturen om een kijkje te nemen. Ik heb aan de aannemer mijn wensen uitgelegd en we zijn tot de conclusie gekomen dat de grage gesloopt moest worden om dan een nieuwe er op te bouwen. Hier had ik niet opgehoopt aangezien dit wel een redelijk prijsverschil maakt met een verbouwing maar het is niet anders. De wensen die ik ijs aan mijn grage heb ik nou namelijk nodig voor mijn beroep en deze kan ik niet missen.

Naar wat te onderhandelen zijn we op een mooi prijsje uitgekomen waarvoor ze de grage gaan bouwen. Ik moet alleen nog een iemand regelen die de ouwe grage komt slopen.

De nieuwe grage zal een stuk groter zijn en zal beschikken over een stevige en groten opslag capaciteit aan de muur. Voor mijn beroep moet ik groten en zware voorwerpen gemakkelijk kunnen opbergen en de muur van mijn oude grage was te zwak om deze voorwerpen te kunnen houden.

Ik heb al eerder iets laten verbouwen door Verbouwaanvraag.nl dus heb ook hier een goed gevoel bij en ben er van zelfverzekerd dat ook dit goed word afgehandeld.